Udskiftning af døre og vinduer

Mangler du et kvalificeret tømrerfirma til udskiftning af døre og vinduer, står Omnia Byg klar.

Eksperter i udskiftning af døre og vinduer

Oplever du, at der opstår træk i din bolig, er det en god ide at overveje, om det er relevant at få renoveret og udskiftet dørene og vinduerne. Hos Omnia Byg har vi erfaring indenfor en række opgaver vedrørende udskiftning af døre og vinduer. Vi tilbyder både udskiftning af enkelte vinduer samt mere omfattende renoveringer af alle ejendommens døre og vinduer.

Forøg dit Hjems Energieffektivitet

Ved at få udskiftet en dør eller et vindue, opnår du ikke blot en forbedret funktionsevne, men også en bedre isolering af din ejendom. Vi tilbyder ligeledes også udskiftning af vinduer og døre indendørs.

udskiftning af døre og vinduer

Forebyg fugtskader gennem udskiftning af døre og vinduer

Utætte vinduer og døre udgør en risiko for fugtskader, hvorfor du bør være opmærksom på deres tilstand, blandt andet ved jævnligt at tjekke for:

  • Rust
  • Råd
  • Træk

Når du vælger os til renovering eller udskiftning af vinduer og døre, lægger vi vægt på at levere et skræddersyet resultat, hvorfor vi grundigt gennemgår opgaven, før vi påbegynder arbejdet. Ved at vælge de rette materialer og glastyper, leverer vi løsninger med henblik på at mindske energi- og varmeforbruget. Ydermere tilbyder vi til hver en tid en holdbar løsning med de mindst mulige krav til vedligeholdelse.

Hos Omnia Byg udskifter vi døre og vinduer i København og omegn. På baggrund af flere års erfaring og ekspertise indenfor flere tømreropgaver, er vi altid parate til at rådgive og vejlede i forbindelse med udskiftning af døre og vinduer.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte os. Vi vejleder gerne og kommer med en uforpligtende pris på den løsning, som du har behov for. Du kan ringe til os på telefon 60 37 85 44 eller skrive til os på mail cn@omniabyg.dk. Vi ser frem til at høre om projektet.

Derfor skal du vælge Omnia Byg

Lad ikke dine drømme om at bygge om enten udvendigt eller indvendigt forblive en drøm. Som kvalitetsbevidst tømrer, går vi meget op i at levere højt håndværksmæssigt kvalitet.

Kvalitet

Altid kvalitet til gode priser

Uforpligtende

Få et tilbud helt uforpligtende

Kommunikation

Du har altid den samme kontaktperson

Tillid

Vores arbejde og forretning bygger på tillid

© Copyright - Omnia Byg ApS